• ulu_fanua_01

I le va'ai i luma, Sanai Home Textile Co., Ltd. fa'amoemoe e fa'amalosia lona auai i maketi fa'avaomalo

Sanai Home Textile Co., Ltd., ua ta'uta'ua ona o lona tuuto i le alualu i luma faatekonolosi, ua amatalia i luga o se saoasaoa fou agai i le toe fuata'iga atoatoa.Faatasi ai ma le sini o le faʻaleleia atili o le gaosiga ma le faʻafeiloaʻi o le faʻateleina o manaʻoga o ana tagata faʻatau, o loʻo faia e le kamupani ni laasaga sili i le suia o ana tekonolosi fale.

I se asiasiga talu ai nei i le fale gaosi oloa, na molimauina ai e le matou tusitala le galulue malosi ma le le fiu e faʻataunuʻu se vaega tele o oka mo le Iunaite Setete.O le si'itia lea o le gaosiga o se fa'amaoniga lea o le manuia o le kamupani, ina ua ausia e Sanai Home Textile Co., Ltd. le fa'atauga mata'ina e 20 miliona yuan i le va o Ianuari ma Setema o lenei tausaga.

Na faasoa mai e Mr. Li, le supavaisa o mafutaga faaleaoaoga, “O lo tatou manuia e mafai ona mafua mai ia tatou taumafaiga faifaipea i le faaleleia o tatou tekinolosi.Matou te taumafai i taimi uma e faʻaleleia atili le lelei o le gaosiga ma le tulaga lelei o oloa e faʻafetaui ai manaoga eseese ma suiga o matou tagata faʻatau.O le tali lelei a le au faatau ua matua lofituina, ma iu ai i tua o oka e oo atu i le faaiuga o Ianuari i le tausaga fou.

Fa'aosofia e le mana'o e tu'uina atu se poto masani fa'atau, Sanai Home Textile Co., Ltd. ua talia lenei lu'itau o se avanoa mo le tuputupu a'e ma le fa'alauteleina.Faatasi ai ma le fuafuaga atoa o le toe fuata'iga o loʻo faʻagasolo, o loʻo faʻamoemoe le kamupani e faʻamalieina ana faʻagasologa o gaosiga, faʻatagaina mo le televave ma sili atu le lelei o gaosiga.E ala i le faʻatinoina o tekinolosi faʻaonaponei ma meafaigaluega, Sanai Home Textile Co., Ltd. o loʻo taumafai e tumau i luma o le tauvaga i le fale gaosi oloa.

O le tautinoga a le kamupani i mea fou o loʻo faʻaalia i lana suʻesuʻega ma atinaʻe matagaluega, lea o loʻo galulue ai ma le le vaivai se vaega o inisinia talenia ma tagata mamanu e fausia ni oloa fou ma le fiafia.E ala i le mata'ituina lelei o faiga maketi ma au'ili'ili fa'amatalaga a tagata fa'atau, Sanai Home Textile Co., Ltd. e fa'amoemoe e atia'e ie e tu'ufa'atasia le faiga, fa'amafanafanaga, ma le tumau.

E le gata i lea, o loʻo faʻatupeina e le kamupani polokalame aʻoaʻoga a le aufaigaluega e faʻaauupegaina ana tagata faigaluega i tomai talafeagai ma le malamalama e faʻatautaia ai le alualu i luma o tekinolosi.E ala i nei fuafuaga, o loʻo taumafai Sanai Home Textile Co., Ltd. e faʻaleleia le gafatia o tagata faigaluega ma fausia se aganuu o le faʻaauauina o le aʻoaʻoina ma le faʻaleleia.

A'o fa'agasolo le fa'atinoga o le fuafuaga fa'ata'atitia atoatoa, o lo'o fa'amoemoe pea le Sanai Home Textile Co., Ltd. i le lumana'i.Ua iloa e le kamupani o le maketi ie fale i le lalolagi atoa e maualuga le tauvaga, ae e talitonu malosi o lana tautinoga i mea fou faatekinolosi ma le faamalieina o tagata faatau o le a tumau ai lona manuia.

I le va'aiga i luma, o le Sanai Home Textile Co., Ltd. o lo'o fa'amoemoe e fa'amalosia lona auai i maketi fa'avaomalo e ala i le fa'alauteleina atili o ana tagata fa'atau.E ala i le faʻaogaina o le malosi o le e-commerce ma luga ole laiga i luga ole laiga, o loʻo taumafai le kamupani e oʻo atu i le lautele lautele ma faʻavaeina o ia lava o se taʻitaʻi o le lalolagi i fale gaosi oloa.

I le faaiuga, o le sailiga faifaipea a Sanai Home Textile Co., Ltd. mo le alualu i luma faatekinolosi ma le tautinoga i le faamalieina o tagata faatau ua tuu ai i luma o le fale gaosi oloa.Faatasi ai ma le fuafuaga atoa o le toe fuata'iga o lo'o fa'agasolo atoatoa, o lo'o fa'apena le tulaga lelei o le kamupani e fa'amalieina le fa'ateleina o mana'oga o tagata fa'atau i totonu o le atunu'u ma fafo.


Taimi meli: Sep-12-2023